iTOVi biorezonanciás szkenner

a doTerra termékek személyes használatának meghatározására

 

Az iTOVi készülék biorezonanciás mérési eljárással megállapítja, hogy a vizsgált személy számára mely doTerra termék szükséges egészségügyi problémái megoldásához. Minden embernek egyedi energia mintája van, ami meghatározott frekvencián vibrál. iTOVi méri és rögzíti mindegyik egyedi frekvenciát, ami kapcsolható a biopontokhoz, vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz és olajokhoz. Az iTOVi szkenner az elektródáin keresztül ezeket a frekvenciákat beküldi a szervezetbe és ezzel egy mérhető választ vált ki a testben. Kombinálja a bioimpedancia, nyomás mérő, hőmérséklet mérő technológiákat a minél pontosabb mérés érdekében.

 

A szkennelés során az iTOVi szkenner kis elektromos áramot vezet át a bőrön, hogy mérje a test ellenállását. Minden olajnak és egyéb terméknek van egy természetes energia frekvenciája, amelyet a szervezet könnyen felismer. A frekvencia áthaladása a vegetatív idegrendszeren kersztül mérhető választ vált ki a testből. A vegetatív idegrendszer a test központi irányítórendszere, kapcsolódik a test minden más részéhez, ezért képes közvetíteni a válaszreakciókat. Több lehetőség is van mérni ezeket a válaszokat (pl. vérnyomás, véráramlás, bőr, vagy testhőmérséklet, légzési minták, szem tágulás, verejtékmirigyek/bőrnedvesség). Az egyik lehetséges módszer mérni a szövetek reakcióját, hogy mennyire áll ellen az elektromos áram áramlásának. A test elekrtomos áramra való reakcióját méri az iTOVi. A test reagál ezekre az idegen frekvenciákra, és a szkenner rögzíti ezeket a változásokat.

 

Az egyes munkamenetekben gyűjtött információkra alapozva az iTOVi azokat az olajokat és egyéb készítményeket javasolja, amelyekre a test a legjobb reakciós választ adta. A javasolt olaj készítmények használata segít abban, hogy a szervezet öngyógyító képessége újra beinduljon és harmóniába kerüljön a szervezet.

Termékajánló

Elephant Diffuser (USB)

doTERRA Elephant Diffuser (USB) Ez a kedves elefántos párologtató, mely csillagos eget varázsol a mennyezetre, halk zenét játszik és egyedülálló gyermekbarát kialakítású, békés, megnyugtató...

ANI DIGEST

Joalis csepp kisállatoknak az egészséges emésztőrendszerért.

 



Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.