Aroma masszázs DoTerra olajokkal

Az AromaTouch esetén arról beszélünk, hogy a vegetatív idegrendszer optimális állapotát hozzuk létre általa. Milyen állapotban vagyunk masszázs után? Ellazult, relaxált állapotba kerülünk. Ez nyilvánvalóan nem a normál működési állapotunk. Egy masszázs azt eredményezi, hogy egy teljes regenerációs állapotba átessünk. Az AromaTouch az 1-2-3. lépése ebbe az irányba hat, de a 4.lépéssel visszahoz bennünket a normál működési állapotunkba, vissza élénkítés történik.

Mire is való ez a négy csoport?

Van néhány faktor (tényező) az életünkben, amelyek kisebb, nagyobb mértékben, de állandóan jelen vannak. Ezek a következők:


1. faktor: a stressz - olajai: Balance-Levendula

A stressz mindenféle mennyiségben és formában jelen van, pl. emocionális/érzelmi stressz, elégedetlenség, negatív szemlélet, hozzáállás. A negatív spirál, ami lefelé húz. Stressz esetében arról is kell beszélni, hogy a szervezetben krónikus bakteriális, virális, gombás fertőzésekből adódó betegségek vannak, amelyek az immunrendszert folyamatosan készenlétben tartják, és ezzel stresszt fejtenek ki. Toxikus stressz, gyulladásos, oxidatív (antioxidáns hiány) stressz, ez a szervezeten belül hasonló reakciókat vált ki, mint a mentális, érzelmi stressz. A Balance és Levendula megnyugtatja az elmét, kiegyensúlyozza a idegrendszert.

2. faktor: a toxinok. Olajai: Teafa-OnGuard

A toxinok egész sor biokémiai és anyagcsere problémát váltanak ki, vitamin- és ásványi anyag hiányhoz vezetnek. Hogy jutnak kórokozók a szervezetünkbe? Megesszük, megisszuk, belélegezzük. Lehet, hogy a szervezet immunrendszere tudja ezt kezelni, egyensúlyban képes tartani a tápanyagokkal együtt, de ettől még ott van, bejutott és folyamatosan terheli a szervezetet. Erre kínál megoldást a Teafa gombaölő, és az OnGuard, amely nagyon erős antivirális és antibakteriális hatású.


3. faktor: gyulladás. Olajai:  a AromaTouch-DeepBlue.

Mindenkinek van valamilyen gyulladás a szervezetében! Ha nem lenne, abból nagyon nagy baj lenne! Meglepő, ugye? A probléma ott van, amikor a gyulladás szabályozás nem megfelelő. Erre kínál megoldást a két keverék: az AromaTouch és a DeepBlue,  ezek nagyon intenzív gyulladáscsökkentő esszenciák.


4. faktor: vegetatív egyensúly zavara. Olajai: Vadnarancs-Borsmenta

Két élénkítő olaj, visszahoz a „valóságba”.

 


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.