Az állapotfelmérésről...

A Quantum mágneses testelemző segítségével felderíthetők azok a gócok, elakadások, amelyek a testünk öngyógyító képességének működését gátolják. Összegyűjti és kielemzi testünk gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit, felméri a hiányosságokat. Az elektromágneses hullámok pontosan utalnak az emberi test állapotára, eltérő mintázatot mutatnak egészséges, legyengült, energiahiányos állapotok esetén. Technológiájának köszönhetően már akkor kimutathatók az eltérések, amikor még csak sejtszinten vannak jelen a szervezetben, fizikai tünetként még nem. Az állapotfelmérés csak tájékoztató jellegű, nem orvos diagnosztikai eszköz, azonban lehetővé teszi az egyénre szabott, teljes testre kiterjedő egészségügyi tanácsadást. A Quantum testelemzővel végzett mérés non-invazív (nem hatol be a testbe) és gyorsan képes felmérni az emberi test működését, 28 csoportban kapunk tájékoztatást testünk, szervezetünk állapotáról.

Alkalmazásával a következő területekről kapunk információkat:

szív- és érrendszer, keringési rendszer
gyomor és béltraktus működése
májfunkció
epehólyag funkció
hasnyálmirigy funkció
vese funkció
tüdőfunkció
agy és idegek funkciója
csont betegségek
csontsűrűség
reumás megbetegedés
vércukorszint elemzése
ásványi anyagok, nyomelemek
vitamin ellátottság szervezetben
toxinok elemzése
prosztata jellemzői
férfi szexuális működés jellemzői
nőgyógyászati elemzés
immunitás
fizikai állapot
elhízási index
bőr állapota
endokrin rendszer
allergia 
bőr
szem
immunrendszer
női mell analízis
aminosavak
nehézfémek
allergének
testelemzés (zsír-, izomtömeg)
meridiánok állapota

A korai felismerés lehetővé teszi az időben történő kezelés megkezdését. Ezzel időt spórolhatunk meg (pl.: hosszú várakozási idők), és időben beavatkozhatunk, szelíd, fájdalommentes gyógymódokat alkalmazva. Szervezetünk tudja a dolgát, csupán egy kis figyelmet kér cserébe. Az időben jövő segítséggel megelőzhetjük a még súlyosabb problémák kialakulását. 


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.