Biobalansz Meta-vitalizáció az érintés csodája

„Amikor egyesítik magukban a külsőt és a belsőt, a balt és a jobbot, a fent és a lentet, az Istennel egyesülnek.”

 

Egy kis magyarázat:

Meta = átalakítás, átalakulás valamiben, az állapot megváltozása
Vita = maga az élet, visszatérés az élethez.


Miről is szól valójában a módszer?

A módszer lehetővé teszi, hogy felismerjük a testi, lelki blokkokat, amelyek akadályozzák az életerő egészséges áramlását a testünkben, megszabadít a nyomasztó feszültségtől. Már az első alkalommal megteremti a belső egyensúlyt, csend, nyugalom érhető el általa, azonnal! Fizikai, érzelmi, lelki síkon helyére kerül minden.  Ez mélyebb síkokon is megtörténik, amennyire a test struktúrája megengedi. Minden természetes módon megy végbe. A kezelés hatással van a pszichoszomatikára is, a bioszabályozás intenzívebben megy végbe, a fizikai test pihen, az érzelmek megnyugszanak, az ember transzállapotba kerül.

Az emberi test – a fizikai, érzelmi, intellektuális és szellemi síkokat egyesítő központ. És éppen ez a test az, amely őrzi az életünk összes tapasztalatát, kezdve a születéstől, sőt még sokkal korábbról. A fizikai test mesélni tud arról az útról, amelyet az ember megtett, amilyen nehézségekkel találkozott ezen az úton. Óriási mennyiségű információ, visszaemlékezés és kép van beleíródva az emberi testbe. Ez az izmokban, ínszalagokban, feszültség formájában fejeződik ki, és a mozgásban, merevségben, és a ki nem fejezett érzelmek elfojtásában jelenik meg.


Alapja az érintés

Amikor a gyermek világra jön, az első érzékeléseinek egyike – a felnőtt ember kezének érintése: a szülésznőé, majd az édesanyáé. Életének első éveiben a gyermek állandóan érzékeli ezt a gyengéd érintését, amely bevezeti ebbe a világba. Ezektől az érintésektől függ az, hogy az ember hogyan fogja érezni magát ebben a világban, és hogyan fog önmagához viszonyulni. Az érintés csodája még abban áll, hogy az, képes lefektetni az utat a szívünkhöz, feltárni belső világukat, segíti a teljesebb fizikai és érzelmi önkifejezésünket, kiszélesíti az önmagunkról birtokolt tudás határait.

 

 

 


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.