Colorado energetikai kezelési módszer

A Colorado az az energetikai rendszer, mely tradicionális gyökerekkel egy új szemléletet hoz az energiával történő gyógyítás spirituális rendszerébe. A Colorado energiájával történő munkát kódolásnak nevezzük.

A kódolás hatásai

A Colorado energia magas spirituális rangú energia, a szeretet energiája.

A kódolás kiegyensúlyozza a lelket és szellemet, ennek hatására egészségesebbé teszi a testet a veleszületett öngyógyító képesség aktivizálásával, és segít abban, hogy boldogabbak legyünk az életben. Csökkenti a stresszt, emeli a spirituális képességeket, fizikai, mentális, érzelmi szinten hoz pozitív változásokat.

A kozmikus energia mindenhol jelen van, átjár mindent és mindenkit. A Colorado a kozmikus és az életerő energia kiegyensúlyozását célozza meg, a kozmikus energia gyógyító tudatossága alapján. Eliminálja és feloldja a toxikus energiát, és toxikus anyagokat, hatást gyakorol a fizikai, az érzelmi, a mentális, és az azon túli szintekre is. A Colorado Code segít megteremteni a harmóniát környezetünkben is. 

 

Hogyan zajlik a kódolás?

Az első találkozás tulajdonképpen ismerkedés. Megbeszéljük, hogy a kliens milyen problémákkal érkezett, azok honnan eredhetnek, feltérképezzük az elakadásokat, illetve kidolgozzuk a kódolás sorozat menetét. Megfogalmazzuk a kódolás célját, milyen változást kíván a kliens elérni. Ezek után a kliens kényelmesen elhelyezkedik a masszázs ágyon, kellemes zene kíséretében ráhangolódik a folyamatra, amelynek időtartama 60-90 perc. Kódolás végén megbeszéljük, hogy mit tapasztalt, mit visz magával, milyen útravalót kapott a folyamat során.  

A Colorado Systemnek különböző beavatásai szintjei vannak, amelyek energetikai szinteket jelentenek. Minél több beavatáson vesz részt a kódoló, annál erőteljesebb energetikai hatást képes gyakorolni a folyamat során a kliensre.

Beavatási szintjeim: Colorado Basic ReCoding I-II. szint; Colorado Basic ReCoding III. szint ; Colorado Basic ReCoding IV. szint; ESK - Energo Spirituális Képzés I-III.


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.