Ellenőrzött és irányított góckutatás

A vizsgálat során egy számítógépes program segítségével mérjük az egyes szervek, szervrendszerek működését, így információt kapunk a különböző szervek, szervrendszerek állapotáról, működéséről, terheltségéről: immunrendszer, idegrendszer, keringési rendszer, hormonrendszer stb. Az élő- és élettelen toxinok jelenlétéről, a vitamin és ásványi anyag mennyiségéről, az anyagcsere folyamatokról, a nyirokrendszer, kiválasztó rendszer megfelelő működéséről. 

A felderített problémáknak megfelelő, személyre szabott javaslatot készítünk, mely során információs készítményeket – Joalis cseppeket – alkalmazunk. A cseppek természetes anyagokból készülnek, vitaminokat tartalmaznak, melyek segítségével a terheltségek, a különböző fertőzési gócok, toxinok megszüntethetők. Eltávolíthatók a szervezetből azok az anyagok, amelyekkel önállóan nem tud megküzdeni pl. nehézfém terheltségek (ólom, higany, kadmium) oltóanyag- és antibiotikum maradványok, különféle anyagcsere termékek (glutén, kazein) baktérium, vírus- és gombatoxinok, vegyi anyagok, élelmiszer adalékok. Ezen terhelők kivezetésével visszaállíthatók a szervezet egészséges, öngyógyító folyamatai. 

Ez egy egyedülálló módszer. Ellenőrzött és irányított, ami azt jelenti, hogy végigkísérjük a kliens állapotváltozásait, alkalmanként visszaméréssel ellenőrizzük. A kliens teherbíró képességét figyelembe véve történik a kezelés. Nem sémák szerint dolgozunk, hanem egyénre szabjuk az ütemet, figyelembe véve, mit bír a szervezet aktuális állapota. 


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.