Epigenetikus Kineziológia

Hatékony holisztikus és képességfejlesztő módszer, amely szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza. Fontos, hogy higgyünk testünk és elménk regenerálódó, megújuló képességében, higgyünk önmagunkban, lehetőségeinkben, teremtőerőnkben, és tudatosítsuk, merre szeretnénk haladni.

A kineziológia tehát nem tőlünk függetlenül működő csodaszer, hanem egyike azon nagyszerű eszközöknek, amelyek új lehetőségeket adnak a kezünkbe, hogy régi hitrendszereinken változtatni tudjunk. Izgalmas kutató munka, amelyben nem csak saját magunkra, hanem generációs őseinkre is rálátunk, feltárjuk az életünket akadályozó tényezőket. A kineziológia által megéljük a választás szabadságát.

Minél inkább igyekszünk a felgyorsult a világ elvárásainak megfelelni, annál inkább érzünk valami nyomást, sürgetést, szorítást vagy csak egy megmagyarázhatatlan érzést a mellkasunk, gyomrunk tájékán. Tudományosan még nem bizonyított tény ugyan, hogy hol lakik a lélek, mégis tudjuk, hogy létezik, üzen. Eleinte csak óvatosan, finoman, aztán egyre erőteljesebben, sürgetően testi tünetekkel.


A lélek, a tudatalatti szimbólumokkal kommunikál, így üzeni, hogy a térdfájdalmam oka valójában az, hogy félek a veszteség megélésétől. A porckorongsérv, hogy úgy élem meg, elvesztettem a támaszt az életemben. Az ételallergia azt üzeni, hogy nem várt gyermek vagyok, emésszem ezt meg végre. Az epebántalmak, hogy családom anyai vonalán minden nő szenvedett ettől. Sok keserűséget szenvedtek el, már ők sem tudták megemészteni, feldolgozni, ami velük történt. A súlyproblémák, amivel évekig küszködtem, azt üzenték, hogy kicsinek érzem magam, nem vesznek figyelembe. Egyre csak növeltem a súlyom, hátha akkor látható leszek számukra is.


Eleinte azt várjuk, hogy majd jön valaki és megment minket. Sokáig a szülőket, férjet/feleséget, gyereket, aztán a külvilágot hibáztatjuk. Hirtelen megjelenik bennünk a vágy a változtatásra. Érezzük, hogy valami nem jó úgy, ahogy van. Szükségünk van figyelemre. Arra, hogy értékeljék azt, aki vagyok, amilyen vagyok, hogy értékeljem végre magam.  De, valójában kié a probléma? Az oldás során kiderül, hogy miénk, de gyakori, hogy rajtam keresztül a generációm üzen. A megjelent probléma mögött kérés lapul, oldd meg, kérlek. Ilyenkor közvetítőként vagyunk jelen a saját életünk és a generációs őseink között. Ezért ismételjük gyakran a generációs elődeink mintáját, ha akarjuk, ha nem.

 

 

Epigenetikus Kineziológia


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.