Frekvenciakezelés Zapper készülékkel

A betegségek ősidők óta anyagi vagy egyéb áldozatokat követeltek a betegektől. Kialakulásukban számtalan tényező szerepet játszik. Az emberi szervezet elsősorban az öngyógyításra törekszik. A létfontosságú szervek működtetése a legfontosabb feladata. Testünk pontosan tudja, mit kell tennie azért, hogy fizikailag és mentálisan jó erőben és egészségben éljünk. Azonban, azokkal a méreganyagokkal, amelyeket külsőleg viszünk be a szervezetbe - az immunrendszer aktuális állapotától függően - nehezen, vagy egyáltalán nem tud megküzdeni. 

  • Az élelmiszerekben lévő mérgek  - glutén, kazein, nátrium glutamát, a különféle permetszerek, melyeket a salátákon jóízűen elfogyasztunk. Szerencsés esetben magunk főzünk, igyekezve a leghatékonyabban felhasználni az alapanyagokat. Előfordult már, hogy megette azt az almát, amelynek egy része penészes volt ugyan, de kivágta belőle, ugye? Az alma ettől még gombával fertőzött maradt. Beindult a természetes körforgás. 
  • Sokkal jobban oda kellene figyelnünk arra, hogy mit fogyasztunk, hiszen „azzá leszel, amit eszel”. Élő ételt fogyasztani, étkezés előtt elkészíteni ez lenne a cél. Ehelyett, egyre  gyakrabban étkezünk gyorséttermekben, vagy hozatjuk az ételt. Vajon tudjuk-e miből, milyen körülmények, higiéniai feltételek mellett készült? Igyekszünk minél jobban felhasználni az
  • A kozmetikában, tisztítószerekben alkalmazott vegyi anyagok, oldószerek, melyek otthont teremtenek különféle paraziták megtelepedéséhez (pl. propil-alkohol, benzol-bélmétely; xilol, toluol különféle mételyparaziták). 
  • A szennyezőanyagok úgy is bejuthatnak testünkbe, hogy belélegezzük őket, mint pl. ólom, vagy akár a régi vízvezetékeinken keresztül is (régi horganyzott, forrasztott vezetékekből – kadmium). 
  • Fogtömésekből is folyamatosan a nyálkahártyával érintkezve igen nagy mennyiségű nehézfém terheltség alakulhat ki, amely elsősorban az agyi funkciókat akadályozza. 
  • A különböző oltóanyagok vagy maradványaik (higany, formaldehid) hosszú éveken át terhelik a szervezetet, nem kis gondot okozva ezzel, táptalajt teremtve a különböző ízületi megbetegedéseknek. 
  • A gyerekkorban elszenvedett bakteriális, vírusos fertőzések gócai gyakran fertőzési gócként elbújnak a szervezetben. 
  • A modern kor vívmányai – laptop, mobiltelefon, táblagép, televízió – a gyerekeink enélkül már a világot sem tudják elképzelni. Folyton fülükben lóg a zenelejátszó, a férfiak magukon hordják a mobiljukat, folyamatos sugárzásnak téve ki magukat.
  • A különböző természeti katasztrófák „áldásos hatásai”, amelyekről azt gondoljuk, az ide nem ér! De, bizony a légmozgások messze elrepítik a radioaktív, savas felhőket.
  • Sokan utaznak manapság külföldre, s nem is gondolják, hogy a poggyászon kívül még újabb útitársat is hoztak haza. Gyakori, hogy olyan parazitafertőzésekkel térünk haza, amelyek itthon nem jellemzőek, amelyek még a legjobb szállodákban, vagy esetlegesen egy fürdőzés során csatlakoztak hozzánk, aztán évekig tartó gondot okozva keserítik meg életünket.

 

Nem riogatásnak szántam ezt a bevezetőt, inkább figyelemfelhívásnak. Rohanó világunkban sok minden elkerüli a figyelmünket, amellyel az egészségünket veszélyeztetjük. Meggyőződésem, hogy egy kis odafigyeléssel sokat lehet javítani az egészségünk megőrzésére. Betegségeinket a bevezetőben leírt méreganyagok fogyasztása, használata valamint az ezekkel a szervezetünkbe bekerülő paraziták megtelepedése okozza. Minden krónikus betegségben szenvedő ember szervezetében található valamilyen élősködő vagy szennyező anyag. Sokáig azt gondoltuk, hogy a cukorbetegséget a cukor túlzott mértékű fogyasztása, a náthát vírus okozza, mert a buszon ránk tüsszentett valaki, a depressziót pedig a szülői gondoskodás hiánya okozza. Nem vagyunk többé szerencsétlen áldozatai a baktériumok és vírusok támadásának, amelyek a semmiből vetik ránk magukat, hogy megbetegítsenek. A természet és a szervezetünk jól megférnek egymással. Arra tanítottak bennünket, hogy betegségeink nagyrészt a saját hibáinkból fakadnak. Pl. elkapunk valamilyen kórt, nem eszünk elég vitamint és rostot, nem öltözködünk az időjárásnak megfelelően, nem alszunk, vagy nem mozgunk eleget. Vagy azért, mert olyat csináltunk, amit nem szabadott volna, vagy azért mert valamit nem tettünk meg. Sem az élősködők, sem a szennyezőanyagok nem a mi hibánkból vannak a szervezetünkben.  

A Joalis góckutatás során megkeressük azokat az élősködő betolakodókat, amelyeket aztán elektromossággal ki tudunk írtani. Miután azonosítottuk a szervekben megmaradt szennyezőanyagokat, nem fogja megenni, belélegezni, nem keni a bőrére többet. Ha így tesz, a teste elkezd meggyógyulni. Néhány gyógyulás gyorsan, néhány pedig nagyon lassan megy végbe. Ezt a folyamatot a Zapper készülék használatával lerövidíthetjük, azonban fontos tudni, hogy a gyógyuláshoz annyi hónap szükséges, ahány éve a betegség fennáll. Nem várhatjuk, hogy egy tíz éve tartó vállfájdalom holnap utánra elmúljon, még a Zapperrel sem.

A Zapper kezelés

A zapperelés az egyik leghatékonyabb módja a parazitáktól, a gombáktól, a vírusoktól, a fertőzési gócoktól, baktériumoktól való megszabadulásnak. Dr. Hulda Clark: a „Meggyógyulhatsz” című két kötetes könyvében részletesen olvashat erről. Minden élő organizmus kisugároz valamilyen csak rá jellemző frekvenciát. A módszer a rádióelektronika alapjain nyugszik (Nikola Tesla). Minden élő organizmus kisugároz valamilyen saját, csak rá jellemző elektromágneses frekvenciát. Dr. Hulda Clark felfedezte, hogy, ha egy élő organizmus saját frekvenciájával vagy ahhoz közeli frekvenciával besugározzuk magát az organizmust, akkor az elektromágneses rezonancia hullámot gerjeszt, melynek sejtfalán képes áthatolni a létrejött rezgés, így elpusztíthatjuk a kórokozót. A Dr. Zapper készülék tartalmazza a ma ismert összes parazita frekvenciáját, ugyanakkor lehetőség van egyedi beállítások összeállítására is. A kezelés egy talpelektródával és két kézi elektródával történik, így lehetővé teszi a teljes test kezelését. Egyéni érzékenységhez, bőrellenálláshoz állítható a kezelés alatti feszültség értéke. A folyamatosan változó frekvencia miatt a szervezet képes tolerálni a változásokat, ezért a kezelések időtartama általában 50 perc – 1 óra közöttiek, az előzetesen meghatározott Joalis állapotfelmérés alapján zajlanak. 

A zapper kezelés nem helyettesíti az orvosi kezelést! A zapper nem orvostechnikai eszköz, a kezelés közérzetjavító szolgáltatásnak minősül. Támogatja a folyamatban lévő terápiákat (orvosi, ill. természetgyógyászati terápiák), segítségével olyan kórokozóktól szabadulhatunk meg, amelyek évek óta megkeserítik mindennapjainkat. Minden olyan betegség kezelésére alkalmas, amelynek alapja a vírusok, gombák, baktériumok, különféle vegyi anyagok, paraziták jelenléte a szervezetünkben. Azonban, önmagában a zapperelés nem nyújt hosszútávon megnyugtató megoldást. Fontos, hogy a régóta fennálló, krónikus betegségekből való kilábaláshoz Ön is hozzá tegye a maga részét. Szükséges kiküszöbölni azokat a helyzeteket, helyeket, méreganyagokat, amelyek nap, mint nap visszafertőzhetnek bennünket. 

Például: manapság sokat hallani a savasodásról. Számtalan betegség alapja a kibillent egyensúly. Ha a test nedveiben megfelelő a savszint, a vesék képesek kimosni a savakat, a nehézfém méreganyagok nem tudnak megtelepedni, a csontritkulás megáll, és a láb sarkaiból eltűnik a lerakódás, a baktériumok nem tudnak hol tenyészni. Ehhez még odafigyel a táplálkozására is, lehetőleg kerüli a túlzott húsfogyasztást, valamint használja a zappert, a sarkakban vagy a lábfejben lévő fájdalom csak emlék lesz.

 

A Zappert nem használhatják:

Terhesség idején, valamint azok, akik szívritmus szabályzóval rendelkezenek. A zapperelés hatására beindulhatnak a méregtelenítési folyamatok, amelyek azonban hamar megszűnnek, de jellemzően inkább pozitív tapasztalatokról számolhatok be, jobb közérzet, energikusabbá válás, pozitív hangulati változások. 

A Zapper nem alkalmas minden betegség kezelésére, árama nem hatol be a belek, herék szemgolyók és a fogtömések alá, így ott a kórokozókat elpusztítani nem képes. A megismételt zapperelsek azonban így is hatékonyak, mert a kórokozók vándorolnak, és a védett helyekről kimozdulva, máshol a testben elpusztíthatók. Ma már a belekben lévő paraziták kivezetésére számos készítmény létezik, amelyekkel támogathatjuk a terápia eredményességét. A belekben lévő kórokozók megfelelő készítményekkel gyorsan és hatékonyan elpusztíthatók.


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.