Generációs kérdések kezelése

Az EPIGENETIKUS KINEZIOLÓGIA © személyi, életvezetési, problémamegoldási, stresszredukciós tanácsadó módszer, melynek célja  a kliens életminőségének, közérzetének javítása belső erőforrásainak aktivizálásával. 

Az energetikai, érzelmi stresszek feloldásával hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, így energetikai egyensúlyt hoz létre; valamint az önbizalom, az önfejlesztés lehetõségét és eszközeit adja a kliens kezébe, támogatva az élet kihívásaival kapcsolatos aktív, hatékony, pozitív, dinamikus problémamegoldást.

Speciális technikákkal feltérképezhetõ, hogy mikor blokkolódtak, vagy léptek mûködésbe azok a minták, amelyek a jövõbeli célok megvalósítását akadályozzák.

Megváltozott emberi kapcsolatok, kiegyensúlyozott, harmonikus életvitel, a testsúly rendezõdése a legbiztosabb jelei a változásnak. A generációs, genetikai háttér feltérképezésének eredményeképpen a kezelések pozitív hatása ügyfelünk családjában is érvényesül. 

 

 

 


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.