Hogyan hatnak szervezetünkre a fertőzések?

Az immunrendszer működési zavara esetén szétesnek és ismétlődő fertőzéseket hoznak létre. A tokokba zárt fertőzési góc szaporodni nem tud, de anyagcserét folytat, méreganyagokat termel és juttat a szervezetbe. A góc jelenléte a szervekben önmagában is károsítja, rontja a szervi működést. A gócok általában stressz, életmód, genetikai tulajdonságok, külső környezet hatására jönnek létre. 

A hagyományos orvoslás foglalkozik ugyan góckutatással, de korlátozottak a lehetőségei. Az immunológiai és vérvizsgálatok, a különféle képalkotó vizsgálatok ezeket az alvó gócokat, ahol a mikroorganizmus vastag nyálkába ágyazódott, az immunrendszer reakcióhiánya miatt nem érzékeli. Ezt a hiányosságot küszöböli ki dr. Jonás módszere. Az általa megalkotott módszer segítségével megállapítható a szervezet méregterheltsége, majd ezt követően egy terápia meghatározásával azok kivezetése a szervezetből.

Dr. Jonás meghatározta azokat a mérgeket, amelyek előfordulnak környezetünkben és lerakódhatnak az emberi szervezetben. A Joalis cég egy olyan új technológiát (HDTx-technológia) fejlesztett ki, és vezetett be, amelynek segítségével a fertőzések és toxinok elemzési adatait betáplálta ún. információhordozó anyagokba (pl. víz, bizonyos élelmiszerek). Ezáltal egy komplex módon összeállított készítmény egyszerre akár több száz toxin lehetséges információját is tartalmazhatja. Amikor étkezünk, agyunk az élelmiszert azonnal elkezdi elemezni, és utasítást küld a szervezetnek, hogy megfelelő módon reagáljon rá (pl. beindítja az anyagcsere folyamatokat). Az étel így információs készítményként jelenik meg az emberi agy számára. Agyunk képes a falatba rejtett hologramot megfejteni, és ennek alapján cselekszik. Így miután érzékeli a készítményekben található toxin hologramokat, utasítást ad a fokozott immunrendszeri tevékenység beindulására. A szervezetbe bekerülve „megmutatják” annak a helyes szervi működést.


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.