Hogyan zajlik az állapotfelmérés?

Szervezetünk energetikai/informatikai állapota már jóval a panaszok megjelenése előtt megváltozik, így a probléma a tünetek megjelenése előtt kimutatható. Kimutathatók és kezelhetők a betegségek kezdeti stádiumban, mikor az elváltozások még csak molekuláris vagy sejtszinten jelennek meg. 

Az állapotfelmérés első alkalommal kb. 1,5-2 órát vesz igénybe, Salvia mérőműszerrel történik és egy számítógépes program segítségével történik, amely a bőr bioelektromos ellenállását mérjük a tenyéren lévő akupunktúrás pont információhordozó funkcióját igénybe véve. Széles indikációs terület jellemzi, káros mellékhatások nélkül, non-invazív, fájdalom mentes eljárás, kisgyermekeknél is alkalmazható. 

A terápia során alkalmazott Joalis cseppekről

A Joalis készítmények nem juttatnak a szervezetbe semmiféle mesterséges vegyi anyagokat, csupán olyan információkat szolgáltatnak a szervezetnek, hogy az önmaga szabadulhasson meg a toxinoktól, mégpedig a saját, természetes, öngyógyító képességeinek felhasználásával. Ez a folyamat hosszú távú jellemzőkkel bír, a nehézségek oldódására mintegy egy hónap elteltével lehet számítani figyelembe véve a probléma súlyosságát és tartósságát. 

Mind a fizikai, úgy a pszichikai problémák is rendszerint számos okkal rendelkeznek, összetettek. Éppen ezért többfelé kell elindulni, következésképp egyetlen egy készítmény önálló fogyasztása nem, vagy csak csekély eredményt hoz. Az elvárt hatás eléréséhez elengedhetetlen a több készítményből (4-5 készítmény/kúra) álló együttes kúra felállítása. A cseppek egyedülálló tulajdonsággal is rendelkeznek, mégpedig, hogy az idegrendszert is méregtelenítik. 

A kínai orvoslás hagyományait figyelembe véve az egyes szerveknek megfelelő érzelmi információkat is közvetítik a szervezet számára. Például a máj érzelme a düh, harag, agresszió. Amennyiben máj és epe-panaszai vannak, észre fogja venni, hogy ezek a tulajdonságok fokozatosan eltűnnek a kezelés során, és helyüket a kiegyensúlyozottság, megbocsátás veszi át. 

A Joalis cseppek irányt mutatnak abban az értelemben, hogy a terápia során felszabadított toxinokat, méreganyagokat nem pakolgatják le máshol a szervezetben, hanem a természetes kiválasztódás útján (izzadás, vizelet stb.) kivezetik a szervezetből. 

Folyamatos intézeti kutató munka biztosítja a módszer folyamatos fejlődését, és minden készítmény hivatalos OÉTI engedéllyel rendelkezik. 


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.