Milyen betegségek esetén ajánljuk?

A mágnesterápia egy kényelmes, fájdalommentes eljárás, ami betegségek széles skálájára alkalmazható. Az időtartama általában 20-40 perc között változik, ami a kezelés típusától, betegségtől és állapotunktól függ. Hatékonyan használhatóak betegség megelőzése, vitalitásunk szinten tartása és közérzetünk javítása érdekében is.
A mágnesterápia legismertebb és legkiforrottabb kezelési javallatai: allergiák, különösen az élelmiszer és pollen-allergia műtéti elő- és utókezelés krónikus (ideg- és daganatos) fájdalmak, fejfájás és migrén sérülések, kiegészítő terápia csonttörés és sebgyógyulási zavarok esetén immungyengeség, fertőzésekre való hajlam krónikus elfajulásos betegségek, különösen a reuma krónikus légúti betegségek krónikus gyomor- és bélrendszeri betegségek szív- és keringési betegségek (vérellátási zavarok), vérnyomásproblémák esetén a nyirokrendszer betegségeikrónikus nőgyógyászati betegségek funkcionális nőgyógyászati kórállapotok (menses-zavarok, meddőség, hormonális zavarok stb.) emlőbetegségek nem inzulinfüggő cukorbetegség krónikus húgyúti megbetegedések hegekből eredő zavaró mezők narancsbõr esetén szépíti a bõrt, fiatalító hatású (az oxigénellátás javítása révén) migrén alvászavarok csaknem valamennyi mérgezéses terhelés (méregtelenítés) alvászavarokban, fáradtság ellen depresszió, hangulatingadozások, lelki problémák esetén, stresszoldásra a sportrehabilitációban (zúzódások, húzódások, ficamok, izomláz), a teljesítmény fokozására

A mágnesterápia ellenjavallataként legelőször az epilepsziát kell megemlíteni, mert a ritmikus külső ingerek esetleg rohamot provokálhatnak. Szívritmus-szabályozót viselő és akut fertőző megbetegedésben szenvedő, lázas (kivéve az influenzás) betegek számára a kezelés ugyancsak nem ajánlott.

Figyelem!
A Biomer mágnesterápiával többek között az előzőekben leírt egészségügyi problémák kezelhetők, kiegészítő terápiaként! Betegség esetén a pulzáló mágnesterápia nem használható kizárólagos gyógymódként, ebben az esetben forduljon orvoshoz, természetgyógyászhoz, és az általuk előírt terápiát figyelembe véve kiegészítésként használja a készüléket!


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.