Új, zseniális készítmény, Nodegen PREN

Az afrikai bennszülött törzsek hisznek abban, hogy az, ami az anyaméhben és a szülés során történik velünk, lényegében az egész életünket meghatározza.

A gyermek fogantatásától vagy talán még egy távolabbi pontból, a szülők érzelmeitől, melyekkel megtervezték vagy nem tervezték a gyermek fogantatását, az érzelmi világuk érettségétől/éretlenségétől. Fontos az anya/apa, a környezet első érzelmei kivetítésének hatása abban a pillanatban, amikor a nő megtudja, hogy várandós.

Így például - annak a gyermeknek, akit akartak, terveztek és akinek mindkét szülő a terhesség hírére leplezetlenül örült, annak más élettörténet íródik, mint annak a gyermeknek, akinek születése az egyik szülőnek (még ha csak az első pillanatban is) nem jött jól, vagy a fogantatás aggodalmakkal teli időszakban következett be.

Ezekre a problémákra kiváló megoldást nyújt a Joalis Nodegen PREN csepp, mert a prenatális időszakot érinti, a fogantatástól a szülőcsatornán való áthaladásig (vagy császármetszés esetén a nem áthaladásig) és fizikai leválásig az anyától a köldökzsinór elvágásával. 

Fontos érv a készítmény mellett, hogy a fejlődő magzat semmilyen módon nem képes befolkyásolni saját fejlődését, sem a születendő mentális képességeit vagy idegrendszrének minőségét. A gyermek idegrendszerének fejlődése teljes mértékben függ az anya viselkedésétől és érzelmi világától, az apával és a környezettel való kapcsolatától. Ez azt jelenti, hogy minden esemény, amely jelentősen érinti az anya érzelmi világát, törvényszerűen hat a gyermekére a méhen.

Sokan még ma is úgy vélik, hogy a fejlődő magzat, sőt, még az újszülött sem rendelkezik semmilyen emlékezettel. Tehát nem emlékezhet a méhben, a fejlődése során átélt eseményekre. A biológiai emlékezet már a prenatális fejlődés korai stádiumában kezd el dlgozni, az egész idegrendszer és gerinc szegmensek lenyomatai formájában. Az ilyen tudattalanul átélt kellemetlen, traumatizáló események olyan kórból, melyet az ember az érzékeivel nem tud felidézni, később alakítják az ember viselkedési képleteit. 

Az, ami a testünkben történik, a fogantatás pillanatától a prenatális időszakon és a szülésen át, egészen megközelítőleg kétéves korunkig, megalkotja személyiségünk kitörölhetetlen alapképletét, lenyomatot képez, önmagunk mátrixát alkotja, amely befolyásolja:

  • önmagunk elfogadását,
  • a saját értékünk érzékelését és az egészséges önkifejezés képességét
  • hormonképződést
  • alapvető szexuális érzékelést
  • az idegrendszer ellenálló képességét - pszichikai ellenállóságot
  • testhőmérséklet szabályozást
  • az immunrendszert
  • az akaraterőt
  • egyrészt a spontaneitást, másrészt az érzelmek szabályozását.

 


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.