Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Bertha-Medical termékek

    Aqu- ||     

Aquares

Magas vérnyomás ellen természetes hatóanyagokkal

Magas vérnyomás ellen természetes hatóanyagokkal

A hypertonia népbetegség, ami nem áll meg a magas vérnyomás értékeknél, hanem megtámadja az ereinket. Ez érrepedést, agyvérzést okozhat. Az érelmeszesedés agyérgörcsöt (stroke), szívinfarktust, szívelégtelenséget vált ki. Gondolta volna, hogy ennyi baj származhat a magas vérnyomásból?

 

Részletek
A termék ára: Termékkatalógus alapján

Ergeron

Az elmúlt években Dr. Bertha András kutatómunkája során egy olyan készítmény kifejlesztésén dogozott, ami elsősorban a máj működését és annak funkcióit támogatja. Olyan természetes hatóanyagokat keresett, amelyek a szakirodalomban regeneráló, illetve májfunkciókat javító hatóanyagként szerepelnek.
Munkája során talált egy – az utóbbi időben feledésbe merült, de – az irodalomban már száz éve leírt molekulát, ami képes erre, az U-vitamint. Ez a vitamin a nehezen kiürülő metabolitokhoz hozzákapcsolódva segíti azok kiürítését a májon keresztül. Ezen kívül olyan más természetes aminosavakat tett bele még az Ergeron® kapszulába, amelyek még inkább ezt a funkciót igyekeznek közvetlenül vagy közvetve támogatni.

Részletek
A termék ára: Termékkatalógus alapján

Procont

A Procont étrend-kiegészítő kapszula egy nemzetközi szabadalom által védett technológiával kinyert biológiai rendszerből származó fehérjét tartalmaz. A hatóanyag mögött álló szabadalom birtokosa Dr. Bertha András experimentális toxikológus, gyógyszerész-farmakológus.

A lezárt preklinikai (állatkísérletes), nemzetközileg előírt vizsgálatok eredményei alapján kijelenthetjük, hogy a hatóanyag:

  • Túlélési mutatója többszörösen meghaladja a ma ismert hatóanyagokét.
  • Az eddig vizsgált ötféle daganattípus alapján nem rákspecifikus.
  • Toxikus mellékhatás 50-szeres túladagolásnál sincs.
  • Terápiás és toxikus dózisa közötti távolság nagy.
  • A daganat jelentősen előrehaladott állapotában is hatásos.
  • Biológiai rendszerből állítható elő, az alapanyagforrás széles körben megtalálható.
  • Előállítása olcsó, így a várható terápiás kezelések olcsóbbak lesznek a ma használatos terápiás eljárásoknál.

2002. január 15-én elsőbbséggel jelentette be az „Eljárás tumorellenes hatóanyag kinyerésére” című találmányt a Magyar Szabadalmi Hivatalnál szabadalmaztatási eljárásra. A szabadalom a P0200172 számot kapta, a nemzetközi szabadalom 2003. január. 15-én PCT/HU0300004 számmal lett bejegyezve.

Részletek
A termék ára: Termékkatalógus alapján

Revita-Burn

A Revita-Burn étrend-kiegészítő kapszula teljesen természetes, gyógyszer-könyvi minőségű alapanyagokból készült magyar találmány. A tartós fogyás eléréséhez az anyagcsere megfelelő szinten tartása szükséges. Az életmódváltáson kívül érdemes természetes anyagokkal is támogatni a szervezetünket, ha egészségesen szeretnénk valódi és tartós eredményt elérni.

Alapvetően akkor hízunk el, ha a bevitt kalória mennyisége tartósan meghaladja a szerveztünk számára szükséges mennyiséget. Az elhízás jelensége sajnos társadalmi szintű, ami alapvető életmódbeli változásokat kívánna nemcsak az egyén szintjén. A hatékony megoldásra való törekvések nem véletlenül kerültek a figyelem középpontjába. Az olyan természetes hatóanyagok, amelyek egészséges módon képesek az anyagcserét úgy felgyorsítani, hogy mindeközben nem okoznak káros vagy kellemetlen mellékhatásokat mindenképpen előnyt élveznek azoknál, akik ezzel a problémával küzdenek. Ezek a hatóanyagok elősegítik az anyagcserét, az emésztést és a szervezet kitisztítását, így hozzájárulhatnak a tartós fogyás eléréséhez. 

Részletek
A termék ára: Termékkatalógus alapján

Revita-Ferr

A Revita-Ferr vasat, huminsavat és fulvosavat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, a szervezet vasháztartásának hatékony támogatója. A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez és számos élettani folyamatban nélkülözhetetlen szervezetünk számára.

A Revita-Ferr készítményt Dr. Bertha András úgy tervezte, hogy a nélkülözhetetlen vasat megfelelő mennyiségben tartalmazza olyan formában, hogy a szervezet a leghatékonyabban hasznosíthassa. A felszívódás elősegítése elengedhetetlen, hogy a megfelelő mennyiség valóban hatékony segítséget jelentsen!

Ma már számos vaskészítmény található a piaci forgalomban, de sajnos ezek többségének alkalmazása kellemetlen mellékhatásokkal járhat. Az ilyen készítmények gyomorpanaszokat, székrekedést okozhatnak. A Revita-Ferr alkalmazása ezzel szemben biztonságos, mellékhatások nélküli segítséget nyújt.

Részletek
A termék ára: Termékkatalógus alapján

Revita-U

A Revita-U étrend-kiegészítő U-vitamint tartalmaz. Nem véletlenül! Ez a pici szerves molekula olyan, a vér- és nyirokkeringésben jelen lévő "idegen" anyagokat képes megkötni (például sejttörmelékek, daganatsejtekből származó mérgező anyagcseretermékek, nehézfémek), amik csak nehezen tudnak a májon keresztül kiürülni. A készítmény az U-vitaminon kívül, C-vitamint és Rutint (P-vitamin) is tartalmaz.

Részletek
A termék ára: Termékkatalógus alapján

Revitacart Komplex

A Revitacart Komplex megalkotása során a Bertha-Medical Csoport szakértői arra törekedtek, hogy egy készítményben egyesítsék a legfontosabb természetes alkotóelemeket az egészséges ízületek, csontok és porcok megőrzése érdekében.

Revitacart komplex étrend-kiegészítő kapszula hatóanyagai: - Glükózamin - cápaporc (MSM) - U-vitamin - C-vitamin - Magnézium-oxid - Prolin - Alga-kálcium – Rutin

glükózamin-szulfát rendkívül fontos alkotó eleme a porc alapanyagának. Az ízületek mellett az ínakra és a csontokra is gondolni kell, ezért a vérkeringést javító rutin, a kollagén felépítésében fontos szerepet játszó prolin, a magnézium, és az U-vitamin is mind nélkülözhetetlen alkotó-elemek. Ezeket az összetevőket azonban nemcsak a már kialakult, fájdalmas porckopás vagy ízületi gyulladás diagnosztizálását követően érdemes alkalmazni, hanem megelőzésként is.
A Revitacart komplex titka az, hogy a lehető legoptimálisabb arányban és mennyiségben tartalmazza a hatóanyagokat!

Részletek
A termék ára: Termékkatalógus alapján

Revitasol

Ez a termék egy nemzetközi szabadalommal védett technológiával készül. Teljesen egyedülálló és kiemelkedik a jelenleg piaci forgalomban lévő termékek közül. A készítmény felszívódása és hasznosulása rendkívüli, ezért sok egészséges ember is fogyasztja téli időszakban a szervezet immunrendszerének támogatására.

A Revitasol nevű készítményben a zsírban oldódó vitaminok vízoldható formában vannak jelen, ezáltal a zsíroldékony vitaminok felszívódásra alkalmassá válnak akkor is, amikor más készítmények erre a szervezet belső egyensúlyának felborulása miatt nem képesek (betegségek, gyógyszerek mellékhatásai, fogyókúra, szellemi és fizikai leterheltség, influenza).

Részletek
A termék ára: Termékkatalógus alapján

Revitasol Junior

Gyermekeink számára a megfelelő vitaminok nélkülözhetetlenek az egészség megőrzéséhez és a harmonikus fejlődéshez egyaránt. Minden szülő szeretné megtalálni a lehető legjobb vitaminkészítményt gyermeke számára. A Revitasol Junior nemzetközi szabadalom által védett, egyedi technológiával készül, hogy a vitaminok a lehető leghatékonyabban szívódhassanak fel, olyan esetben is, amikor erre más készítmények nem képesek.

A Revitasol Junior a felnőttek számára kifejlesztett Revitasol készítményhez hasonlóan, az új, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a zsírban oldódó létfontosságú vitaminokat vízoldékony formában tartalmazza, ami megnöveli ezáltal a felszívódási hatékonyságukat.

Részletek
A termék ára: Termékkatalógus alapján


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.