Revitasol

Ez a termék egy nemzetközi szabadalommal védett technológiával készül. Teljesen egyedülálló és kiemelkedik a jelenleg piaci forgalomban lévő termékek közül. A készítmény felszívódása és hasznosulása rendkívüli, ezért sok egészséges ember is fogyasztja téli időszakban a szervezet immunrendszerének támogatására.

A Revitasol nevű készítményben a zsírban oldódó vitaminok vízoldható formában vannak jelen, ezáltal a zsíroldékony vitaminok felszívódásra alkalmassá válnak akkor is, amikor más készítmények erre a szervezet belső egyensúlyának felborulása miatt nem képesek (betegségek, gyógyszerek mellékhatásai, fogyókúra, szellemi és fizikai leterheltség, influenza).

A zsírban oldódó vitaminok (A, D, E vitaminok és ß-karotin) különböző készítményekben megtalálhatók ugyan (tabletta, kapszula, olaj, stb.), de felszívódásuk, illetve hasznosulásuk csak abban az esetben lesz sikeres, ha a patkóbélben ezen zsíroldható anyagok mellett egyidőben az epesavak és a hasnyálmirigy enzimjei is jelen vannak. A legkülönbözőbb betegségek, nem megfelelő táplálkozás, fogyókúra, bizonyos emésztésre ható gyógyszerek fő- vagy mellékhatásai, daganatos betegek sugár- és kemoterápiás kezelése, műtétek utáni állapot, különböző okokból legyengült szervezetek esetén – ezen vitaminok, anyagok nem, vagy rosszul szívódnak fel, így a szervezet élettanilag szükséges működése zavart szenved.
 
A feltaláló által szabadalmaztatott technológia lehetővé teszi a zsírban oldódó vitaminok vízoldhatóvá tételét és a szervezet energiáinak bevetése nélküli felszívódását. A találmányt Dr. Bertha András 2000. július 4.-én elsőbbséggel jelentette be „Készítmény zsírban oldódó vitaminok bevitelére” címmel, az általa feltalált és szabadalmaztatott technológia elsőbbségi magyar bejelentési száma: P0002561 - 2000.07. 04., a nemzetközi bejelentésé PCT/HU01/00073 - July 2, 2001.

A Revitasol készítmény legfontosabb összetevőiről:

U-vitamin: kiváló antioxidáns, daganatos betegségeknél gátolja az áttétképződést, zsíroldékony vitaminhordozó, szelén és ßkarotin felszívódást elősegítő, immunrendszer erősítő vitamin.

Inozit: az agy karbantartására szolgál. A minőségi alváshoz, pozitív, kiegyensúlyozott hangulathoz és a nyugodt állapothoz elengedhetetlen.

Kolin: szintén az agytevékenységet segíti. Javítja a koncentráló képességet és emellett segíti a koleszterin felhasználását a sejtek számára, ezáltal gátolja annak lerakódását.

Lecitin: az inozit és a kolin hatásait egyesíti.

L-cisztein: nagyon jó antioxidáns, sejthártya regeneráló, ezáltal csökkenti a hipoxiát és az ödémát (rákos áttéteknél a sejtek minden esetben hipoxiásak).

L-glutaminsav: javítja az agyműködést.

L-aszparaginsav: hozzájárul a sejtek optimális működéséhez, daganatos betegeknél gyorsan ürül a szervezetből, ezért rendszeresen pótolni kell.

 

Gyártó: BerthaPharma-Technology Kft.
Forgalmazó: Bertha-Health Trade Kft.
Forrás: www.bertha-medical.hu

A termék ára: Termékkatalógus alapján


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.