Revitasol Junior

Gyermekeink számára a megfelelő vitaminok nélkülözhetetlenek az egészség megőrzéséhez és a harmonikus fejlődéshez egyaránt. Minden szülő szeretné megtalálni a lehető legjobb vitaminkészítményt gyermeke számára. A Revitasol Junior nemzetközi szabadalom által védett, egyedi technológiával készül, hogy a vitaminok a lehető leghatékonyabban szívódhassanak fel, olyan esetben is, amikor erre más készítmények nem képesek.

A Revitasol Junior a felnőttek számára kifejlesztett Revitasol készítményhez hasonlóan, az új, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően a zsírban oldódó létfontosságú vitaminokat vízoldékony formában tartalmazza, ami megnöveli ezáltal a felszívódási hatékonyságukat.

Folyadék és kapszula gyermekeknek

A gyerekek vitaminellátottsága különösen fontos, mert az esetleges hiányállapot növekedésüket, fejlődésüket károsan érinti. A készítményben a zsírban oldódó vitaminok vízoldható formában vannak jelen, ezáltal a zsíroldékony vitaminok felszívódásra alkalmassá válnak akkor is, amikor más készítmények erre a szervezet belső egyensúlyának felborulása miatt nem képesek (betegségek, gyógyszerek mellékhatásai, fogyókúra, szellemi és fizikai leterheltség, influenza).

A Revitasol Junior folyadék hatóanyagai: Lecitin, C vitamin, Kolin, Magnézium, Niacin, E vitamin, Inosit, Mangán, Rutin, ß-karotin, Pantoténsav, B6 vitamin, B2 vitamin, A vitamin, Folsav, Biotin, Jód, Szelén, D3 vitamin, B12 vitamin.

A Revitasol Junior kapszula hatóanyagai: Alga-kálcium, Vas, Magnézium, Cink, B1 vitamin

Ezek a hatóanyagok külön-külön is létfontosságúak a szervezet számára! A Revitasol Junior készítmény egyedülálló, optimális kombinációban tartalmazza a vitaminokat és aminosavakat.

A találmányt Dr. Bertha András 2000. július 4.-én elsőbbséggel jelentette be „Készítmény zsírban oldódó vitaminok bevitelére” címmel, az általa feltalált és szabadalmaztatott technológia elsőbbségi magyar bejelentési száma: P0002561 - 2000.07. 04., a nemzetközi bejelentésé PCT/HU01/00073 - July 2, 2001.

Gyártó: BerthaPharma-Technology Kft.

Forgalmazó: Bertha-Health Trade Kft.
Forrás: www.bertha-medical.hu

A termék ára: Termékkatalógus alapján


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.