Air (Korábban Breathe) Légzőszervi 15 Ml

BREATHE ÚJ FORMULA-KARDÁMOMMAL! LÉGZŐSZERVET TÁMOGATÓ KEVERÉK A kardámom hozzáadásával készített Breathe a légzőszervekre fokozottabb hatással segíti a légzést.

doTERRA Breathe Légzőszervi keverék 

A doTERRA Breathe illóolaj-keverék új, továbbfejlesztett változata a légutakra pozitívan ható kardámommal készült,ez a rendkívüli illóolaj-keverék kombináció elősegíti a könnyebb légzést. A doTERRA® illóolaj sor egyik állandó olaja a doTERRA Breathe, mely támogatja az egészséges légzésfunkciót, amikor a szezonális veszélyek esélye magas. Minden családtag biztonságosan használhatja a légutak nyugtatására és a tiszta légzés elősegítésére. A szabadalmazott keverék minden összetevője (babérlevél, borsmenta, eukaliptusz, teafa, citrom, ravensara, és kardámom) ismert a légzőszervekre gyakorolt pozitív hatásáról. A doTERRA Breathe olajat helyileg a mellkason, a háton és a talpakon, vagy olajpárologtatóban lehet alkalmazni az érzékek nyugtatására és az alvás elősegítésére.

Elősegíti az általános egészséges légzőszervi működést.
Tisztán tartja a légutakat és jó állapotban tartja a légzést 
Elősegíti az általános egészséges légzőszervi működést

Felhasználási módok:
Használható aromatikusan, belélegezve
Használható külsőleg, bőrön

Bőr érzékenység:
Hígítandó gyermekek vagy érzékeny bőrűek számára
Aromás leírása: Mentolos,erős,friss, könnyű

HASZNÁLAT

• Párologtassa, vagy szippantsa be illatát közvetlenül a tenyeréből, dörzsölje be a mellkasát vagy a talpait, amikor ki van téve a magasabb szezonális veszélyeknek.
• Használja a szabadban, hogy csökkentse a szezonális változások hatásait.
• Párologtassa a szobában, hogy elősegítse a légzést és a pihentető alvást.
• Dörzsölje a horkoló családtag mellkasára lefekvéskor a pihentetőbb alvásért.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS
Olajpárologtatás: Tegyen 2-3 csöppet kedvenc párologtatójába.

Helyi használat: Használjon 1-2 csöppet a kívánt területen. Hígítsa doTERRA® frakcionált kókuszolajjal, hogy minimálisra csökkentsen bármilyen bőrérzékenységet. Lásd az alul közölt figyelmeztetést.

FIGYELEM: Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekek elől elzárandó. Ha gyermeket vár,szoptat, vagy orvosi kezelés alatt áll, kérje ki kezelő orvosa véleményét. Kerülje a szemeket, belső fület és érzékeny területeket. Használat után kerülje a napfényt, UV sugarakat legalább 12 óráig.

A doTERRA termékek Tiszta Terápiás Minőségű (CPTG) illóolajak.

A termék ára: Termékkatalógus alapján


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.