Fillzen C-vitamin

A Fillzen C-vitamin gyógyszertári minőségű L-aszkorbinsav, természetes eredetű, bioaktív, vízben oldódó vitamin. Napi rendszerességgel fogyasztva hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Hatékony a vírus- és baktériumfertőzések megelőzésében, enyhíti vagy megakadályozza a légúti, légzőszervi megbetegedések, cseppfertőződések kialakulását. Fokozza az ellenálló képességet, hatástalanítja a szabadgyököket. Segíti az égési sérülések, sebek begyógyulását, serkenti a hegképződést. Csökkenti a vénás rögök kialakulásának a lehetőségét, segíti a szervezetbe a vas beépülést.

Általános egészségmegőrzésre ajánlott. Veszélyes vagy allergén anyagokkal foglalkozóknak megelőzésként, valamint húgyúti fertőzések gyógyszeres kezelésének kiegészítéseként javasolt. Fogyni vágyóknak, stresszes életvitelt élőknek és időskorúaknak megemelt adagban javallt.

Ellensúlyozza a rákkeltő anyagok és az élelmiszerekben előforduló káros anyagok hatásait, mérsékli az allergén agyagok okozta panaszokat. Elősegíti a májban a gyógyszerek, mérgek, idegen anyagok kiválasztódását és közömbösítését. Csökkenti a fogínybetegségek valamint a szürkehályog kialakulásának a lehetőségét. Kiemelkedő szerepet tölt be a kollagén képződésben, erősíti a szövetek terhelhetőségét és rugalmasságát, csökkenti a sérülékenységet, regeneráló hatású. Kollagén képző hatásánál fogva javítja a bőr struktúráját, feszesíti azt. Fogyókúra esetén segíti a problémás területeken lévő lerakódások megszűnését és az utolsó felesleges kilóktól való megszabadulást.

 

Felhasználási javaslat:

Napi rendszerességgel fogyasztva hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Javasolt napi mennyíség 1000-2000 mg több részletben. Alkalmas továbbá - Fillzen napraforgó lecitin felhasználásával - liposzomális C-vitamin készítésére. Ajánlott napi beviteli referencia érték (RDA) 60 mg Liposzomális C-vitamin alapja házi készítéshez   Összetétele: antioxidáns, L-aszkorbinsav

Fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Száraz hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: EU Fillzen
C-vitamin L-aszkorbinsav nettó súlya: 250 g

A termék ára: 2250 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.