Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Joalis antimikróbás készítmények

Ennek a készítménysorozatnak a termékei az immunrendszer működése és a mikroorganizmus,valamint a mikroorganizmus toxinjai közötti kapcsolatot optimalizálja.

    Ant- ||     

Antivex

Az immunredszer tevékenységét segítő és védelmező gyógynövénykészítmény. Egész évben egymást kísérő vírusfertőzések negatívan befolyásolják a szervezet működését. Abban az esetben,ha a szervezet nem tud megszabadulni ezektől a fertőzésektől, azok krónikussá válhatnak és a szervek működését súlyosan befolyásoló fertőzési gócok képződnek a szövetekben.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Chlamydi

Az immunredszer tevékenységét segítő és védelmező gyógynövénykészítmény. A Chlamydia különösen az uro-genitális rendszert, a szemet, az ízületeket és a légzőrendszert érinti, krónikus fertőzéseket, fertőzési gócokat okozhat, mely cseppfertőzés útján is képes terjedni.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

FSME

Az immunredszer tevékenységét segítő és védelmező gyógynövénykészítmény. A kullancs által terjesztett vírusos fertőzés, az encephalitis, amely az agyhártyát és az agyvelőt érinti. A Flaviridae-k csoprtjába tartozó kórokozók kullancs-csípéssel terjednek. A betegség lefolyása általában súlyosabb a felnőttek esetében, mint a gyerekekében.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Herpeson

Az immunredszer tevékenységét segítő és védelmező gyógynövénykészítmény. A herpesz vírusok olyan vírusok, amelyek a gazdaszervezetben tartósan jelen vannak, a stresszel és az immunrendszer gyengülésével aktiválódnak, gyakran az idegdúcokban bújnak meg, ezzel újabb betegségeket okoznak.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

HPV

Az immunredszer tevékenységét segítő és védelmező gyógynövénykészítmény. A rettegett HPV vírus többféle törzsből áll. Bizonyos típusú HPV vírusok felelősek a kézen és a talpon megjelenő szemölcsökért, mások a méhnyak nyálkahártyájának sejtjeit megváltoztatva okoznak elváltozásokat a genitális részeken. Ezeknek a vírusoknak kb. 30 fajtája ismeretes.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Nobacter

Az immunredszer tevékenységét segítő és védelmező gyógynövénykészítmény. A bakteriális fertőzés mindkét típusa - akut és krónikus - károsíthatja a szervezet védekező képességét.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Para-Para

Az immunredszer tevékenységét segítő és védelmező gyógynövénykészítmény. A szervezetben megbúvó paraziták kivezetésére szolgál, amelyek számos betegség okozói lehetnek.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Spirobor

Az immunredszer tevékenységét segítő és védelmező gyógynövénykészítmény. A Borélia baktérium okozta akut vagy krónikus fertőzés mikróbagócokat képezhet, károsíthatja pl. az ízületeket, az idegrendszert és más szerveket.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.