Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Joalis Drenek

A Joalis Dren elnevezésű készítmények olyan holografikus képek és gyógynövényalapú összetett rezgéskészleteket tartalmaznak, amelyek a fertőző mikróba gócok, más méreganyagok, valamint a szervezet szerveibe és szöveteibe lerakódott érzelmi terhelőket méregtelenítik. A Drenek a kulcsmódszert alkalmazzák, következésképpen a segítségükkel meg tudunk nyítani a szervezet különböző részeiben levő más gócokat is, így minden szövet méregtelenítésének a hatékonysága nő.

    Art-Cut || Ent-Neu || Oku-Unq || Uri- ||     

Enternal

Az egész szervezet működésének optimalizálására szolgáló gyógynövénykészítmény. Bélrendszeri problémákat okozhatnak az enterális(bél) idegrendszert terhelő méreganyagok, de találkozhatunk ilyen terhelőkkel érzelmi zavarok esetében is, mint a depresszió, melankólia, örömtelen életvitelkor is.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

GasteDren

A gyomor normális működését szolgáló gyógynövénykészítmény. A zavartalan emésztést csak egy megfelelőképpen működő gyomor tudja biztosítani. A gyomort terhelő mikróba gócok, emésztetlen, gyakran adalékanyagokkal készülő élelmiszerek komoly egészségkárosodást okoznak a szervezetben.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

GynoDren

A nőgyógyászati szervek normális működéséhez hozzájáruló gyógynövénykészítmény. A női szervek, mint pl. a petefészkek, petevezetékek, hüvely és a méh működését gyakran terhelik méreganyagok, toxinok, amelyek különféle gyulladások, szexuális zavarok, terméketlenség kialakulásához vezethetnek.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Hypotal

Az egész szervezet működésének optimalizálására szolgáló gyógynövénykészítmény. Az agyalapi mirigy funkciója szerint felelős a hormonháztartásért, a vegetatív idegrendszerért és annak helyes működéséért.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

LiverDren

A máj normális működéséhez hozzájáruló gyógynövénykészítmény. Az egészséges élet alapjait, a mindennapokhoz szükséges energiát az egészségesen működő máj biztosítja. Szerepe van az emésztésben, de a méregtelenítésben is. A szervezet számára létfontosságú anyagok és a koleszterin gyártási helye. A májat károsíthatják a fertőzések, gyulladások, autoimmun- és anyagcsere folyamatok.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Lymfatex

Az egész szervezet működésének optimalizálására szolgáló gyógynövénykészítmény. Nemcsak a nyirokrendszer egészséges működését, hanem az egész szervezetet negatívan befolyásolhatják az itt rejtőző fertőzési gócok, melyek jelentős mikróbiális toxinforrást jelentenek.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

MamaDren

Az emlőmirigyek működésének optimalizálására szolgáló gyógynövénykészítmény. Az emlőmirigyek elváltozásait, valamint a szoptatás ideje alatt fellobbanó gyulladásokat többnyire mikróba gócok okozzák.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Mezeg

Az egészséges energia anyagcseréjét biztosító gyógynövénykészítmény. A metabolitok vagy az anyagcsere melléktermékek nagy kárt okozhatnak a szervezetben. Ezek legjelentősebb képviselői a glutén-, a cukor-, valamint a kazein- anyagcsere termékei, melyek sokszor nagyon agresszívek, és gyakorta idegrendszeri károsodások hátterében állnak.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

MuscuDren

Az izomzat állapotát védelmező gyógynövénykészítmény. Izomgyengeség és merevség esetén gyakorta találhatók az izmokban lerakódott méreganyagok, melyek kivezetésével újult erőre kap a szervezet.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

NeuroDren

Az idegrendszer zavartalan működéséhez hozzájáruló gyógynövénykészítmény. A perifériás idegrendszer nélkülönözhetelen az élethez. Amíg az egyik részét az ún. szomatikus idegrendszert tudatosan kontroll alatt tudjuk tartani, addig a másik részét az ún. vegetatív idegrendszert nem tudjuk befolyásolni. A perifériás idegrendszer mindkét részét egyaránt károsíthatják a méreganyagok és kellemetlen betegségeket okozhatnak.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.