Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Joalis Drenek

A Joalis Dren elnevezésű készítmények olyan holografikus képek és gyógynövényalapú összetett rezgéskészleteket tartalmaznak, amelyek a fertőző mikróba gócok, más méreganyagok, valamint a szervezet szerveibe és szöveteibe lerakódott érzelmi terhelőket méregtelenítik. A Drenek a kulcsmódszert alkalmazzák, következésképpen a segítségükkel meg tudunk nyítani a szervezet különböző részeiben levő más gócokat is, így minden szövet méregtelenítésének a hatékonysága nő.

    Art-Cut || Ent-Neu || Oku-Unq || Uri- ||     

OkulaDren

Gyógynövénykészítmény, amely a szem működését támogatja, legyen szó rövid vagy távollátásról, különféle szembetegségekről. A méreganyagok befolyásolhatják a szem működését és szöveteinek begyulladását.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

OroDren

Gyógynövénykészítmény, amely védelmezi a szájüreget. A szájüregben a nyelvnek, a fogaknak és az ínynek különösen fontos szerepük van. Ezen területen levő mikróba gócok működési zavarokhoz és a szövetek gyulladásához vezethetnek.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

PankreaDren

A hasnyálmirigy egészséges működését támogató gyógynövénykészítmény. A hasnyálmirigy állapotát nagymértékben befolyásolhatja a hosszan tartó stressz és a benne lerakódott méreganyagok, paraziták, gombák. Az anyagcsere, valamint az emésztési zavarok felhívják a figyelmet a hasnyálmirigy gátolt működésére.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

ProstaDren

A dülmirigy működését optimalizáló gyógynövénykészítmény. A prosztata megnagyobbodásával megjelennek a vizelési nehézségek és a gyakori vizelés. Egy mellékhatások nélküli, hormonmentes készítményről van szó.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

RespiDren

A légzőrendszer működését normalizáló gyógynövénykészítmény. A légzőrendszer nemcsak a tűdőből áll. Ide tartozik még az orr, a légcső, a hörgők és számos más szerv. Leginkább a légzőrendszer van kitéve a méreganyagok támadásának, melynek következményei rendkívül kellemetlenek lehetnek.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Supraren

A mellékvesék zökkenőmentes működéséhez hozzájáruló gyógynövény készítmény. A krónikus stressz jelentős mértékben gyengíti a mellékvesék működését, amelynek feladata éppen azon fontos hormonok termelése, melyek segítenek a stressz leküzdésében. A hosszú távú stressz teret biztosít a toxinok lerakósádának, melyek erősen károsíthatják a mellékveséket. Magas vérnyomás kezelésére is hatékonyan használható.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

TesteDren

Gyógynövénykivonatú étrendkiegészítő csepp. A herék és a mellékherék normális állapotát fenntartani segítő gyógynövénykészítmény. A férfi nemiszervekbe a mikróba gócok mellett nagyon gyakran lerakódhatnak a fémek és vegyi anyagok. A készítmény semmiféle hormont nem visz be a szervezetbe.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

ThyreoDren

 

Gyógynövénykészítmény, amely segít fenntartani a pajzsmirigy normális állapotát. A méreganyag lerakódások és az ezt követő gyulladások jelentősen korlátozhatják a pajzsmirigy működését, amely az anyagcsere folyamatokra és a hormonális rendszer kibillenésére van hatással. A külvilágból érkező káros sugárzások nagymértékben terhelik a pajzsmirigyet. A készítmény nem tartalmaz hormonkészítményeket.

 

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

TonsilaDren

Gyógynövénykészítmény, amely segít fenntartani a mandulák normális állapotát. A mandulák, elsősorban a szájpadmandulák és a nyelvgyöki mandula gyakori fertőzési forrás. A megfelelő működés érdekében nagyon fontos rendszeresen méregteleníteni.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

UnquiDren

A körömágy védelmére szolgáló gyógynövénykészítmény.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.