Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Joalis Drenek

A Joalis Dren elnevezésű készítmények olyan holografikus képek és gyógynövényalapú összetett rezgéskészleteket tartalmaznak, amelyek a fertőző mikróba gócok, más méreganyagok, valamint a szervezet szerveibe és szöveteibe lerakódott érzelmi terhelőket méregtelenítik. A Drenek a kulcsmódszert alkalmazzák, következésképpen a segítségükkel meg tudunk nyítani a szervezet különböző részeiben levő más gócokat is, így minden szövet méregtelenítésének a hatékonysága nő.

    Art-Cut || Ent-Neu || Oku-Unq || Uri- ||     

UrinoDren

A vese és a húgyutak normális működéséhez hozzájáruló gyógynövénykészítmény. Ugyanakkor hozzájárul a normális szellemi tevékenységhez is. 

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

VasoDren

Az artériás érfal karbantartását elősegítő gyógynövénykészítmény.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Vegeton

Az idegrendszer normális tevékenységét szolgáló gyógynövénykészítmény. A negatív energia káros hatásainak a vegetatív idegrendszer könnyen áldozatul esik, melyet a toxinok jelenléte továbbít a szervezetbe. Az idegrendszer ezen része – melyet tudatosan nem lehet befolyásolni – felelős az idegi eredetű kellemetlen érzetekért, a fájdalomért.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

VelienDren

A lép normális működését elősegítő gyógynövénykészítmény. Jelentős szerepe van a hormonrendszer és immunrendszer helyes működésében, valamint a vérképzésben, illetve az emésztési zavarok kialakulásában is.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

VenaDren

Gyógynövénykészítmény, amely optimalizálja a szervezet helyes működését. A vénás rendszerben jelenlevő mikróba gócok lehetnek a vénás érgyulladások, valamint a trombózisok kialakulásának okai. Egy alapos tisztításkor nemcsak a vénák hámszövetét kell figyelembe venni, hanem az izmokat, a vénák rugalmas rétegét és a billentyűket is. Csak az egészséges és rugalmas erek tudják biztosítani a megfelelő vérkeringést a vénás rendszerben.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.