Conectid

Gyógynövénykészítmény, amely ápolja a szalagok normális működését. Tudta, hogy a szalagok a kötőszövet részét képezik és gyakorlatilag minden szervben megtalálhatók? Következésképpen a méreganyagok bárhol lerakódhatnak a szervezetben, különböző problémákat okozva. A kínai orvoslás szerint a szalagok a máj fennhatósága alá tartoznak, energetikailag hozzá kötődnek, ezért nagyon fontos a szalagok kezelésével egyidőben figyelembe venni a máj jó működésének állapotát.

Összetevők – 50 ml készítmény tartalmaz: 5 ml 1‰-es víz-alkoholos kivonatból egyenlő részben növényi összetevők: Nagy csalán (Urtica dioica) – levél, Közönséges boróka (Juniperus communis) – termés, Apróbojtorján (Agrimonia eupatoria) – növény föld feletti része, Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum) – virág, pantoténsav (vitamina B5) 90 mg, folsav 3 mg, cianokobalamin (vitamina B12) 0,38 mg; alkohol (20%).

A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.