Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Joalis érzelmek és a pszichika

Ebben a csoportban tartozó készítmények láthatalan toxinokkal,a stresszel és az érzelmekkel dolgoznak. Nagyon fontos szerepük van a méregtelenítésben az anyagcseretoxinok és a heterogén anyagok méregtelenítésére szolgáló készítményekkel kombinálva.

    Anx-Nod || PEE- ||     

Anximex

A szervezet működését normalizáló, a szorongások oldását segítő, a Parkinson-kór tüneteit enyhítő gyógynövénykészítmény. 

A termék ára: 4700

Egresson

Az elfojtott düh, agresszió oldását segítő gyógynövénykészítmény. Ezek az érzelmek hatással vannak a máj energetikai működésére, nagymértékben akadályozzák azt. 

A termék ára: 4700

Elemde

Az agykéreg működését, a tudatos gondolkodást támogató gyógynövénykészítmény. 

A termék ára: 4700

Embase

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. A félelmek oldására szolgáló készítmény.

A termék ára: 4700

Emoce

Érzelmeink meghatározzák szerveink működését, egy-egy hosszan fennálló érzelmi probléma komoly egészségkárosodást okozhat a szervezetben. Ilyenek pl.: a félelem, szorongás, agresszió, bűntudat stb. Az érzelmi blokkok oldásához, a normális szellemi tevékenység fenntartásához hatékony segítség ez a gyógynövénykészítmény.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

EviDren

Az érzelmek megfelelő ellenőrzésére és a szervezet helyes működésének optimalizálására szolgáló gyógynövénykészítmény. A szerves toxinok, mint pl:a mikotoxinok, a mikróba gócok, a cukor stb. befolyásolják a szervezet funkcióit, amely negatívan hat az érzelmi folyamatokra is.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Fornex

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. Segítség a miómák, ciszták, fibrómák, jóindulatú daganatok kitisztításában.

A termék ára: 4700

Medulon

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. Támogatja a legyengült immunrendszert, segítséget jelent szédülés, a gerincvelő megbetegedései esetén.

A termék ára: 4700

MindDren

A normális szellemi tevékenység fenntartását szolgáló gyógynövénykészítmény. A szervezetben lerakódott heterogén anyagok, toxinok megtartását befolyásolhatja a tudatalattiban összegyűlt pszihés toxinok összessége. Az idegrendszert gyakorta terhelik különböző fémek maradványai, melyek kivezetésére hatékony készítmény.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Nodegen

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. A pszihoszomatikus elmélet szerint, az agy működésének változásai megjelennek a testi és lelki egészség megváltozásában.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.