Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Joalis Komplexek

A Joalis cég sok éves kutatási munkájának eredményei a Joalis komplexek készítmények sorozata. Az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai egyedülállók a világon. A komplex készítmények a gyógynövények hatóanyagait valamint az érzelmek-szerves- és szervetlen toxinok holograminformációit tartalmazzák. Étrendkiegészítők és ezért nincsenek mellékhatásai megfelelő alkalmazás mellett. A készítmények egyszerre fogyaszthatók gyógyszerekkel és vitaminokkal egyaránt.

    Ach-Flu || Hyp- ||     

Hyperton

A szervezet működését normalizáló gyógynövénykészítmény. A magasvérnyomás, amely jelenleg civilizációs betegségnek tekinthető, nagyon komoly egészségkárosító következményekkel járhat.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Imun

Az immunitást védelmező gyógynövénykészítmény. Az immunrendszer működési zavara, illetve a csökkent immunitás súlyos és kellemetlen következményekkel járhat.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Regular

A nőket védelmező gyógynövénykészítmény. A női nemi szervek egészséges működése érdekében nagyon fontos a megfelelő hormonszint fenntartása. Ez a készítmény semmiféle hormont nem visz be a szervezetbe, szabályozza, beállítja a normális hormonszintet.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Vertebra

A gerinc és a csigolyák egészséges állapotához hozzájáruló gyógynövénykészítmény.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.