Termékajánló

Honlapunk webáruházként NEM üzemel, amennyiben terméket szeretne rendelni, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Természetes hormonegyensúly

    Bar-Nor || Nor- ||     

Barátcserje

A barátcserje egy az agyalapi mirigyre ható páratlan gyógynövény, amely egészen pontosan a hipotalamusz-agyalapi mirigy-petefészek tengelyre hat annak érdekében, hogy az adott hölgyet ovulációhoz segítse! Tulajdonképpen egy természetes ovuláció serkentő. Félreértések elkerülése végett, a barátcserje véletlenül SEM fito-ösztrogén, de még csak nem is fito-progeszteron!

Részletek
A termék ára: 4750

D3 krém

A D3-vitamint (cholecalciferol) más néven a Napfény-vitaminnak is hívhatnánk, mivel a bőrünkben termelődik, napfény hatására. Naponta min. 1 óra napozás, teljes testfelületen, fényvédő krémek használata nélkül tudná biztosítani számunkra az elegendő D3-vitamint. Mára bebizonyosodott, hogy a krónikus D-vitamin hiány olyan betegségekkel kapcsolható össze, mint a gyulladásos (autoimmun) betegségek, különféle rákos elváltozások, ill. bőrbetegségek, sőt krónikus emésztőrendszeri problémák.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Fűrészpálma

Fűrészpálma az USA dél-keleti részén Floridában, Dél-Kaliforniában, Luisianában és Mexikóban őshonos. Termését az indiánok afrodiziákumként és gyulladáscsökkentőként tartották számon. Ma is számtalan gyógyszerkészítmény alapanyaga a bogyótermésből kivont illóolaj.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Indole-3-C


Az indol3c táplálék-kiegészítőt az olyan keresztesvirágzatú növényekből nyerik extrakcióval, mint a brokkoli, káposzta, karalábé, kelkáposzta, karfiol. Az eddig megvalósított tudományos kutatások szerint kimutatható, hogy az indol-3-carbinol az egyik olyan hatóanyag, amely képes az emberi szervezet pozitív reakcióját támogatni az ösztrogén-dependens daganatos megbetegedéseknél.

Részletek
A termék ára: 10945

Melatonin

A Melatonin egy természetes hormon, mely sejtjeink egészségi állapotában játszik szerepet azzal, hogy a sejtmembránon könnyedén átjutva védi azokat a szabadgyökök támadásai ellen. Mivel szükség van rá az alvási/ébrenlét ciklusok szabályozásához, és hogy beállítsuk a test napi ritmusát, széles körben alkalmazzák a nyugodt alvás biztosítására, mely végső soron az optimális energiaszint, az izmok regenerálódása és az általános egészségi állapot szempontjából elengedhetetlen.

Részletek
A termék ára: 5000 Ft/darab

Men's krém - férfi krém

A termék ára: 5000 Ft/darab

MSM krém

MSM - bőrön keresztül felszívódó, természetes fájdalomcsillapító

Az MSM, azaz a metil-szulfonil-metán, szerves ként tartalmazó fehér, kristályos vegyület, amely a természetben is megtalálható, mint a DMSO, a dimetil-szulfoxid metabolitja. Ez utóbbi szerves kénvegyületek bomlásakor, fotokémiai reakciók révén keletkezik: a tengervíz párolgásával a légkörbe jut, majd esővíz formájában visszakerül a Földre, a talajba, ahonnan a növények magukba szívják, és sejtépítésre hasznosítják. Az MSM étrend-kiegészítő innen származik. A MSM megtalálható minden élő organizmusban, így gyümölcsökben, zöldségekben, magvakban, emberi és állati szövetekben. Kémiai szempontból közömbös, egyszerű vegyület, a biológiai rendszerek egyik legkevésbé toxikus vegyi anyagaként tartják számon.

Részletek
A termék ára: 8300

Myo-inositol

Az Inozitolt régebben a B-vitaminok csoportjába sorolták (B9), de klasszikus értelemben véve nem tartozik ebbe a kategóriába, mivel a szervezet myo-inozitol formájában képes szintetizálni. Változatos és kiegyensúlyozott étrenddel, főleg a húsfélék, tej, tejtermékek és a gabonafélék fogyasztásával juttathatjuk a szervezetünkbe. Akárcsak a kolin, az inozitol is lipotróp anyag, ami azt jelenti, hogy nagyban megakadályozza a zsír lerakódását a májban, ezáltal védi ezt a szervet, melynek igen sok betegsége az elzsírosodásra vezethető vissza.  Az inozitol részt vesz a zsírok és a koleszterin anyagcseréjében, így szigorú diéta mellett segítheti a zsírégetést, valamint az ideális koleszterinszint elérését. Elengedhetetlen továbbá az agy, az idegek és az izmok megfelelő működéséhez, fontos részét képezi a sejthártyának, ezáltal szerepet játszik az ingerület átvitelben.

Részletek
A termék ára: 8735

Nor oil lazacolaj sportolóknak

A termék ára: 5000 Ft/darab

Nor oil szűz lazacolaj gyermekeknek

A termék ára: 5000 Ft/darab


Ajánlott oldalak

Joalis referencia központ Kineziológia
www.egeszsegnevelo.hu

Kézzel faragott rönkházak építése, kivitelezése
www.ronkhazepites.com

Könyvajánló

500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek. Kitűnő receptgyűjtemény és gyakorlati útmutató. A szerző segít megérteni az összefüggéseket a különböző problémák között és ínycsiklandozó ötleteket ad az egészség felé vezető úton.